A.Kudors uzstājas ar runu EDS jubilejas svinībās

18.05.2011

andis13. maijā APPC izpilddirektors Andis Kudors piedalījās Eiropas Demokrātisko studentu (EDS) organizācijas 50 gadu jubilejas svinībās, kuru ietvaros uzstājās ar runu.

A. Kudors pasākumā piedalījās bijušā EDS viceprezidenta statusā, savā runā uzsverot jaunatnes lomu sabiedriski politisko procesu virzīšanā. Daloties savā pieredzē, viņš aicināja Eiropas topošos politiķus būt vienotiem, lai realizētu kopīgus mērķus un iestātos  par ideāliem.

EDS 50 gadu jubilejas atzīmēšana notika Latvijas Konservatīvās jaunatnes apvienības rīkotā semināra Latvijas un Baltijas drošības izaicinājumi: militārās un civilās drošības aspekti/Eiropas identitāte ietvaros.  Seminārā, ar mērķi iepazīt Latvijas politisko un ekonomisko situāciju, piedalījās Eiropas jauniešu organizāciju – EDS un Ziemeļu konservatīvā studentu apvienība – biedri, kopumā ap 30 jauniešu no dažādām Eiropas valstīm – Bulgārijas, Horvātijas, Igaunijas, Somijas, Francijas, Gruzijas, Ungārijas, Lietuvas, Austrijas,  Zviedrijas u.c. Savas vizītes laikā viņi tikās ar Latvijas politiķiem, pētniekiem, augstskolu mācībspēkiem, ekonomikas un drošības nozares ekspertiem.

Dalīties: