ES AP Pilsoniskās sabiedrības konferences video

05.06.2015

Eiropas Savienības (ES) Austrumu partnerības (AP) Pilsoniskās sabiedrības konferences video ieraksti

Fotogrāfijas no konferences pirmās dienas, 20. maija, apskatāmas šeit.

Fotogrāfijas no konferences otrās dienas, 21. maija, apskatāmas šeit.

ES AP Pilsoniskās sabiedrības konference pulcēja vairāk nekā 300 pilsoniskās sabiedrības pārstāvju un ekspertu, nodrošinot platformu, kur par aktuālākajiem Austrumu partnerības jautājumiem debatē pilsoniskās sabiedrības, nevalstisko organizāciju un domnīcu pārstāvji. Konferencē piedalījās eksperti no Eiropas Savienības dalībvalstīm un visām sešām Austrumu partnerības valstīm – Armēnijas, Azerbaidžānas, Baltkrievijas, Gruzijas, Moldovas un Ukrainas. Konferences mērķis ir sniegt ieguldījumu pilsoniskās sabiedrības stiprināšanā un iesaistē Austrumu partnerības politikas plānošanā un īstenošanā.

Konference Rīgā notika no 20.-21.maijam. To, savstarpēji sadarbojoties, rīkoja: Latvijas Ārpolitikas institūts (LĀI), Austrumeiropas politikas pētījumu centrs (APPC) un Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) sadarbībā ar Austrumu partnerības Pilsoniskās sabiedrības forumu. Pasākumu atbalsta Eiropas Komisija, Latvijas Republikas Ārlietu ministrija, Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē sekretariāts, Melnās jūras fonds, ASV-Vācijas Māršala fonda projekts un Nacionālais Demokrātijas fonds (National Endowment for Democracy).

Plašāka informācija par ES AP Pilsoniskās sabiedrības konferenci:

www.appc.lvwww.easteurope.lvLatvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomes un LR Ārlietu ministrijas interneta lapās.

Dalīties: