Diskusija par Krievijas prezidenta vēlēšanām

01.03.2018

Austrumeiropas politikas pētījumu centrs ielūdz uz diskusiju Krievijas prezidenta vēlēšanas, kura notiks 6. martā plkst. 10.30, viesnīcā Bergs, Stikla zālē, Elizabetes ielā 83/85.

2018. gadā Vladimirs Putins kandidē uz Krievijas Federācijas Valsts prezidenta amatu jau ceturto reizi. Nav šaubu, ka V. Putins atkal kļūs par valsts galvu varas centralizācijas un reālās politiskās opozīcijas attīstības mērķtiecīgas kavēšanas dēļ.

Ko nesīs V. Putina pārvēlēšana? Vai Krievijas varas stabilitāte tiks uzturēta ar sabiedrības ietekmēšanu, izmantojot propagandu un dezinformāciju? Kā ekonomiskā un politiskā stagnācija ietekmēs V. Putina īstenoto iekšpolitiku un ārpolitiku? Kas gaidāms Krievijas ārpolitikā attiecībās ar Eiropas Savienībā kopumā un Latviju tai skaitā pēc 2018. gada marta? Uz šiem un citiem jautājumiem tiks aicināti atbildēt Krievijas opozīcijas politiķi un politikas eksperti.

Pasākuma darba valoda būs krievu valoda, ar pieejamu sinhrono tulkojumu latviešu un angļu valodās.

Pieteikšanās dalībai pasākumā iespējama līdz 4. martam https://goo.gl/forms/9OZhwKi65U5bXBeH2 vai rakstot uz e-pastu info@appc.lv

PD Krievija (1)

Dalīties: