APPC prezentēs pētījumu par starptautisko notikumu atainojumu Latvijas interneta portālos latviešu un krievu valodā

23.01.2018

1. februārī plkst. 11.00, viesnīcā “Bergs” Stikla zālē, Elizabetes ielā 83/85, notiks Austrumeiropas politikas pētījumu centra (APPC) jaunākās grāmatas „Starptautisko notikumu atainojums Latvijas interneta medijos” prezentācija.

Grāmatā ir apskatīts, kā Latvijas interneta ziņu portāli veido priekšstatus par starptautiskajiem notikumiem, un analizēts, kā atšķiras šo notikumu un procesu atainošana Latvijas interneta medijos latviešu un krievu valodā.

Jauno grāmatu prezentēs tās līdzredaktors, Latvijas Universitātes (LU) Filozofijas un socioloģijas institūta pētnieks  Dr. Mārtiņš Kaprāns, APPC pētnieks Māris Cepurītis, LU Sociālo zinātņu fakultātes docents un LU Sociālo un politisko pētījumu institūta pētnieks Didzis Bērziņš. Prezentāciju vadīs grāmatas līdzredaktors, APPC izpilddirektors un pētnieks – Andis Kudors.

Pasākuma darba valoda būs latviešu valoda, ar pieejamu sinhrono tulkojumu angļu valodā.

Interesenti prezentācijai varēs sekot arī tiešraidē APPC interneta vietnē www.appc.lv, Konrāda Adenauera fonda Latvijā interneta vietnē www.kas.de/lettland/ vai portālā Delfi www.delfi.lv

Pieteikšanās dalībai pasākumā iespējama līdz 31. janvārim https://goo.gl/forms/Dfh4tiyJgWHudMIC2 vai rakstot uz e-pastu: info@appc.lv.

baneri_LV

Grāmata tapusi ar Konrāda Adenauera fonda, NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra un Latvijas Republikas Kultūras ministrijas finansiālu atbalstu.

Dalīties: